Фрлиле 500 евра во школката во тоалетот, па го затнале одводот

Десет илјади евра се фрлени во веце-школката во една швајцарска банка во Женева. Швајцарските истражители веруваат дека оваа огромна количина пари, која го затнала одводот …

Фрлиле 500 евра во школката во тоалетот, па го затнале одводот Прочитај повеќе »