затоплување

Заговорниците за глобално затоплување претеруваат со приказните за крајот на светот

Исклучена е опасноста дека според проценките на научниците, температурите до 2100 година, ќе пораснеле за фатални 4 до 5 степени. Британските научници ги исклучија најлошите …

Заговорниците за глобално затоплување претеруваат со приказните за крајот на светот Прочитај повеќе »

Крешмир Мишак: Зад лажната теорија за глобално затоплување се крие опасна намера

Теоријата за глобалното затоплување е многу лесно да се урне и едноставно е неверојатно дека таа приказна ќе помине во јавноста тукутака, вели во разговор …

Крешмир Мишак: Зад лажната теорија за глобално затоплување се крие опасна намера Прочитај повеќе »

Научниците ВО ШОК во врска со Глобалното затоплување – Ледот на Арктикот докажува дека НЕ СЕ ВО ПРАВО

Група на заговорници за глобалното затоплување останаа запрепастени, во текот на експедицијата на Северниот пол, кога нивниот брод остана блокиран од далечното патување на леденото …

Научниците ВО ШОК во врска со Глобалното затоплување – Ледот на Арктикот докажува дека НЕ СЕ ВО ПРАВО Прочитај повеќе »

Scroll to Top