Предупредување за отровна храна на страниците на „Службен весник“

Хрватските граѓани на страниците на „Службениот весник“ број 33 деновиве можеле да го прочитаат предупредувањето за увезена опасна храна. Веќе во јавноста се рашири мислењето …

Предупредување за отровна храна на страниците на „Службен весник“ Прочитај повеќе »