Сите сме родени како креативни генијалци, но образованието целосно нè затупавува

„Ти имаш многу поголема моќ отколку што мислиш, и тие се плашат дека еден ден  ќе го откриеш тоа“. Сè повеќе и повеќе  слушаме дека …

Сите сме родени како креативни генијалци, но образованието целосно нè затупавува Прочитај повеќе »