(видео) Затворена црква на пророк кој тврди дека може да лета

Црква во Република Боцвана била затворена од страна на тамошната влада поради тоа што пророкот Шепард Бушер тврдел дека може да лета. Таа ја затворила црквата …

(видео) Затворена црква на пророк кој тврди дека може да лета Прочитај повеќе »