Ако не се збогатите за 10 години, самите сте си виновни, тврди тинејџер

Ерик Финмен има 19 години и своите милиони ги заработил на крипто-валути откако баба му му дала 1245 долари за да инвестира во неа. Во …

Ако не се збогатите за 10 години, самите сте си виновни, тврди тинејџер Прочитај повеќе »