Пациент со мозочен удар слушнал како лекарите договараат продажба на неговите органи

Пациент што преживеал мозочен удар лежејќи парализиран во болнички кревет во болница во Гетеборг во Шведска, слушал како лекарите разговараат за продажба на неговите органи …

Пациент со мозочен удар слушнал како лекарите договараат продажба на неговите органи Прочитај повеќе »