(ФОТО) НАЧИСТО СЕ СТОПИ – Зборлестата Карен од серијата „Вил и Грејс“ ослабна 15 килограми

Меган Мулали ги запрепасти сите кога ја покажа својата нова линија. На крајот на септември почнува со емитување на деветата сезона од серијата „Вил и …

(ФОТО) НАЧИСТО СЕ СТОПИ – Зборлестата Карен од серијата „Вил и Грејс“ ослабна 15 килограми Прочитај повеќе »