(ФОТО) НАЧИСТО СЕ СТОПИ – Зборлестата Карен од серијата „Вил и Грејс“ ослабна 15 килограми

Меган Мулали ги запрепасти сите кога ја покажа својата нова линија.

На крајот на септември почнува со емитување на деветата сезона од серијата „Вил и Грејс“, а кога повторно ја собра старата екипа, сите беа запрепастени кога ја видеа актерката Меган (58) која ја игра размазената милионерка Карен Вокер. Меган драстично ослабела и тешко е да ја препознаете некогашната буцка.

Меган како брблива ги освои гледачите, а стана и еден од најомилените ликови во серијата.

 

И кога некого ќе прашате да ја опише, сигурно повеќето би рекле: „Тоа е таа симпатичната дебелка со остар јазик“.

Е, тоа сега се промени (бареш што се однесува до изгледот) и Мулали толку ја стесна линијата да речиси е непрепознатлива.

 

Меган, се сврте на органската храна, и тоа е, како што вели, најпаметниот потег во нејзиниот живот. Симна 15 килограми и сега е послаба од потенката Дебра Месинг, која го глуми ликот на Грејс Адлер…

Scroll to Top