Америка ќе биде збришана од нуклеарна војна пред крајот на светот

Пасторот Грег Лори, припадник на христијанската група Харвест во Риверсајд во Калифорнија, смета дека Америка би можела да биде збришана во нуклеарната војна, уште пред …

Америка ќе биде збришана од нуклеарна војна пред крајот на светот Прочитај повеќе »