(ВИДЕО) Милионски град исчезна во секунда – Буквално беше збришан од земјата

Главниот град на Аризона, Финикс се наоѓа на подрачје на топла пустинска клима. За време на песочна олуја овој град бил целосно парализиран. Обично во …

(ВИДЕО) Милионски град исчезна во секунда – Буквално беше збришан од земјата Прочитај повеќе »