Си го пронашла синот, кој службите за социјална работа ѝ го зеле пред 30 години

Зденка Мијаловиќ повторно се најде со синот Милош кој Центарот за социјална работа ѝ го земал пред 30 години. И го земале во 1992 година …

Си го пронашла синот, кој службите за социјална работа ѝ го зеле пред 30 години Прочитај повеќе »