здрави навики

Зошто се дебелееме по четириесеттата: Менопаузата не е виновна…

Зошто се дебелееме по четириесет години? Прашање кое мачи многу жени. Се покажа дека менопаузата не е виновна, иако бевме убедени дека е. Често слушате …

Зошто се дебелееме по четириесеттата: Менопаузата не е виновна… Прочитај повеќе »

Како да престанете да се муртите и да спречите појава на брчки

Ако постојано се муртите (луѓето тоа го прават сосема несвесно), брчките се неизбежни. Како да престанете да се муртите и да спречите појава на брчки …

Како да престанете да се муртите и да спречите појава на брчки Прочитај повеќе »

Лубеница за појадок: тајната за младешкиот изглед на Шерон Стоун

Актерката Шерон Стоун остана запаметена по бројните улоги, особено по онаа во „Ниски страсти“, каде што стана тивко страдање на многу мажи. Шерон Стоун денес …

Лубеница за појадок: тајната за младешкиот изглед на Шерон Стоун Прочитај повеќе »

Scroll to Top