здравствена

Светската здравствена организација најави дека стигнува епидемија наречена црна смрт

Светската здравствена организација предупреди дека од новата епидемија наречена црна смрт, би можеле да умрат милиони луѓе во Африка. Светската здравствена организација, која заедно во …

Светската здравствена организација најави дека стигнува епидемија наречена црна смрт Прочитај повеќе »

Бора Чорба во тешка здравствена состојба

Фронтменот на добро познатата група „Рибја чорба„ , Бора Џорџевиќ во последните неколку години има проблеми со половината кои му предизвикуваат огромни болки и во …

Бора Чорба во тешка здравствена состојба Прочитај повеќе »

Scroll to Top