Бора Чорба во тешка здравствена состојба

Фронтменот на добро познатата група „Рибја чорба„ , Бора Џорџевиќ во последните неколку години има проблеми со половината кои му предизвикуваат огромни болки и во нозете, поради кои неколку пати досега завршува во болница,

Неофицијално се работи за сериозно потискнување на нервите, кои го натераа да остане во кревет.

Неговите најблиски велат дека тој губи чувство на едната нога, и неможе да се потпира на таа нога, па е приморан дасе движи во инвалитска количка.Штаките не му помагаат зошео нозете не го држат.

Поради силните болки во нозете, докторите му препорачале чести физикални терапии, а извор близок до Бора вели:

-Тој сега се придржува досоветите на докторите и е многу дисциплиниран, редовно оди на терапија, но состојбата е лоша и неговите болки се неподносливи- вели негов близок

Scroll to Top