Банката за малку ќе ѝ ја земеше целата заштеда само поради нејзината боја на кожа

Во Америка почна безбедносна проверка на сметките во банките во случаи кога кај вработените ќе се појави сомнеж дека чекот е лажен или клиентот не …

Банката за малку ќе ѝ ја земеше целата заштеда само поради нејзината боја на кожа Прочитај повеќе »