Вработените во „Мајкрософт“ го формираа првиот синдикат во САД

Група вработени во „Мајкрософт“ кои тестираат видеоигри, го формираа првиот синдикат во технолошкиот гигант на територијата на САД. Овој синдикат се вика Американските работници на …

Вработените во „Мајкрософт“ го формираа првиот синдикат во САД Прочитај повеќе »