Џеј Рамадановски чека од Адил извинување затоа што ја претепал ќерка му

Пејачот Џеј Рамадановски вели дека и понатаму не разговара со Адил, кој во декември 2013 година, ја претепал неговата ќерка Ана. Сепак додава дека и …

Џеј Рамадановски чека од Адил извинување затоа што ја претепал ќерка му Прочитај повеќе »