Путин му се закани на Цукерберг: „Ќе ве блокираме!“

Руската влада разбира дека „Фејсбук“ е уникатен сервис, но вели дека нема да прави исклучоци кон никого и веќе од наредната година ќе го блокира …

Путин му се закани на Цукерберг: „Ќе ве блокираме!“ Прочитај повеќе »