Најбогатата кинеска глумица Жао Веи преку ноќ исчезна од социјаните мрежи, а владата ѝ ги избриша сите филмови

Најбогатата и највлијателна кинеска глумица Жао Веи, исчезна преку ноќ од социјаните мрежи, од медиумите, но и филмската индустрија, пишуваат светските медиуми. Обожавателите веднаш ја …

Најбогатата кинеска глумица Жао Веи преку ноќ исчезна од социјаните мрежи, а владата ѝ ги избриша сите филмови Прочитај повеќе »