(Фото) Газдата го натерал тренерот да го стави син му во прв тим иако има 126 кила

Газдата на кинескиот фудбалски клуб Зибо Цују го натерал тренерот да го стави неговиот син во првиот тим иако имал 126 килограми. Син му морал …

(Фото) Газдата го натерал тренерот да го стави син му во прв тим иако има 126 кила Прочитај повеќе »