зимница

Цепкана пиперка – гурманска зимница по оригинален рецепт

СОСТОЈКИ: 5 кг пиперки 5 лажици алкохолен оцет 1 лажица морска сол 1 главица лук лист целер 100 мл масло НАЧИН НА ПОДГОТОВКА: Пиперките испечете …

Цепкана пиперка – гурманска зимница по оригинален рецепт Прочитај повеќе »

Цепкана пиперка – гурманска зимница по оригинален рецепт

СОСТОЈКИ: 5 кг пиперки 5 лажици алкохолен оцет 1 лажица морска сол 1 главица лук лист целер 100 мл масло НАЧИН НА ПОДГОТОВКА: Пиперките испечете …

Цепкана пиперка – гурманска зимница по оригинален рецепт Прочитај повеќе »

Scroll to Top