Ме заглави со „ферарито“, лута викав по него: сопругата на Ибрахимовиќ раскажа како се запознале

Сопругата на еден од најдобрите фудбалери на светот Златан Ибрахимовиќ, Хелена Сегер, не личи на класичните жени на фудбалери кои секојдневно можат да се видат …

Ме заглави со „ферарито“, лута викав по него: сопругата на Ибрахимовиќ раскажа како се запознале Прочитај повеќе »