златна

Златна Рипка на Државна лотарија на Македонија остварува желби

Седмица полна добивки и добитници ни донесе инстант лозот Златна Рипка. Во последните неколку дена просториите на Државна лотарија на Македонија ги посетија повеќе добитници …

Златна Рипка на Државна лотарија на Македонија остварува желби Прочитај повеќе »

На плоштад во Скопје уловена златна рипка вредна 100.000 денари

Во тек на акцијата „Месец на среќата“ на Државна лотарија на Македонија на плоштад во Скопје, покрај бројните добивки до 5.000,00 денари на различни игри …

На плоштад во Скопје уловена златна рипка вредна 100.000 денари Прочитај повеќе »

Германската „златна младина“ ги префрлала бегалците од криумчарските бродови до италијанските пристаништа на ЕУ

Oрганизацијата „ONG Jugend Rettet“ e основана во 2015 година, од страна на млади Германци, на возраст од 20 до 30 години, од добро ситуирани семејства, …

Германската „златна младина“ ги префрлала бегалците од криумчарските бродови до италијанските пристаништа на ЕУ Прочитај повеќе »

Од музеј украдена златна копија на модулот, со кој астронаутот Нил Армстронг слета на Месечината

Ретка златна копија на модулот, со кој во 1969 година американскиот астронаут Нил Армстронг слета на Месечината, е украдена од „Нил Армстронг Музејот на воздухопловство …

Од музеј украдена златна копија на модулот, со кој астронаутот Нил Армстронг слета на Месечината Прочитај повеќе »

Scroll to Top