Куќната помошничка го труела семејството на мексиканската актерка Габријела Шпаниќ

Познатата мексиканска акетрка Габријела Шпаниќ, која е позната по својата улога во серијата „Злобница“, со месеци била труена од страна на својата куќна помошничка Мариса …

Куќната помошничка го труела семејството на мексиканската актерка Габријела Шпаниќ Прочитај повеќе »