Фотографија од првата свадба на Весна Змијанац со Мирољуб Аранѓеловиќ

Популарната српска пејачка Весна Змијанац во осумдесеттите беше во брак со хармоникашот Мирољуб Аранѓеловиќ – Кемиш, а фотографија од нивната венчавка дури сега излезе во …

Фотографија од првата свадба на Весна Змијанац со Мирољуб Аранѓеловиќ Прочитај повеќе »