„Не знам како успеа да се одржи“ – Џеј откри кој е најголемиот коцкар на естрадата!

Човекот за кого со децении се зборува дека на коцка го изгубил богатството, вели дека сепак постои еден човек кој го надминал. За неколку децении …

„Не знам како успеа да се одржи“ – Џеј откри кој е најголемиот коцкар на естрадата! Прочитај повеќе »