Најскапиот лек во светот пуштен во продажба

Од неодамна е пуштен во продажба најскапиот лек во светот Zolgensma. Од Швајцарската компанија „Новартис“, која го произведува, велат дека една доза ќе чини 2,1 …

Најскапиот лек во светот пуштен во продажба Прочитај повеќе »