(Видео) Мајка си ги отрула своите пет деца

Во германскиот град Солинген дваесет и седумгодишна мајка си ги отрула своите пет од вкупно шесте деца кои ги имала, а потоа се обидела да …

(Видео) Мајка си ги отрула своите пет деца Прочитај повеќе »