Зоне Замфирова влезе во политиката

Српската глумица Катарина Радивојевиќ, најпозната по улогата на Зона Замфирова, од неодамна е дел од српскиот конзулат во Њујорк, пишува весникот „Новости“. Таа потпишала договор …

Зоне Замфирова влезе во политиката Прочитај повеќе »