Зоран Кардула

Нина девојчето со крофните од Нови Сад ја доби сликата од македонскиот илустратор Зоран Кардула

Нина Нинковиќ од Нови Сад  која со продажба на крофни собираше пари за лекување на нејзиниот татко, ја доби сликата од македонски графички дизајнер и …

Нина девојчето со крофните од Нови Сад ја доби сликата од македонскиот илустратор Зоран Кардула Прочитај повеќе »

Дипломатите во Тирана воодушевени од крушевскиот локум и сликите на Зоран Кардула

Во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Тирана во петокот беше одржана изложба на современиот уметник Зоран Кардула, графички дизајнер и сликар, на која …

Дипломатите во Тирана воодушевени од крушевскиот локум и сликите на Зоран Кардула Прочитај повеќе »

Scroll to Top