(Фото) Маж се врза со ланци за тезгата на пазарот во Ниш ѝ не дозволи да му ја срушат

Еден од дуќанџиите на тезга на маркетот „Бошко Буха“ во Ниш, Зоран Николиќ се врза со синџири  ѝ не дозволи да му ја срушат. Се …

(Фото) Маж се врза со ланци за тезгата на пазарот во Ниш ѝ не дозволи да му ја срушат Прочитај повеќе »