ФОТО: Водителот тајно се ожени – си ја ќари 20 години помладата колешка!

Српскиот водител Зоран Пејиќ Пеја се оженил тајно и тоа со својата 20. години помлада колешка, Драгана Качавенда. Двајцата се заколнале на вечна љубов на …

ФОТО: Водителот тајно се ожени – си ја ќари 20 години помладата колешка! Прочитај повеќе »