Хрватски новинар за кралицата Елизабета: Таа беше Србинка, ама малку е и наша

Новинарот Зоран Шпрајц во емисијата „Состојба на нацијата“, која се емитува на „РТЛ“, се прости од кралицата Елизабета Втора во негов стил. „Не можете, а …

Хрватски новинар за кралицата Елизабета: Таа беше Србинка, ама малку е и наша Прочитај повеќе »