(Видео) Кустурица е ноншалантен, а со Моника Белучи се промашивме на сет: Зоран Цветковиќ за успехот надвор од Македонија

Зоран Цветковиќ е арт-директор во белградското „Кратер студио“ за создавање визуелни ефекти во филмови и серии. Тој досега работел на филмски проекти што се прикажуваат …

(Видео) Кустурица е ноншалантен, а со Моника Белучи се промашивме на сет: Зоран Цветковиќ за успехот надвор од Македонија Прочитај повеќе »