(ФОТО) Италијански милионер повторно го покажа ЅВЕРОТ!

Џанлука има 49 години, и каде и да се појави прави вистински хаос. Од неколку причини… Тој во моментов е еден од најпознатите Италијани, кој …

(ФОТО) Италијански милионер повторно го покажа ЅВЕРОТ! Прочитај повеќе »