(ФОТО) Девојките лудо се забавуваа на даската за сурфање, не знаејќи какви морски ѕверови има под нив

Кели и Џесика веслаа на даската во Јужна Калифорнија, а во еден момент под нив во водата кружеа пет бели ајкули. Иако знаеја дека е …

(ФОТО) Девојките лудо се забавуваа на даската за сурфање, не знаејќи какви морски ѕверови има под нив Прочитај повеќе »