(ФОТО) Девојките лудо се забавуваа на даската за сурфање, не знаејќи какви морски ѕверови има под нив

Кели и Џесика веслаа на даската во Јужна Калифорнија, а во еден момент под нив во водата кружеа пет бели ајкули. Иако знаеја дека е опасна ситуацијата, тие продолжија со своите активности во наредните неколку минути.

Scroll to Top