звук

Блутут-конекцијата ќе добие поефикасен начин за пренос на звук

Блутутот не е идеален тип на конекција за слушање музика, а речиси сите безжични слушалки, особено оние наменети за мобилни телефони, користат токму ваков тип …

Блутут-конекцијата ќе добие поефикасен начин за пренос на звук Прочитај повеќе »

Сè до 2021 година нема да се слуша најпрепознатливиот звук во Лондон

Ѕвоното Биг Бен денеска на пладне престана да се огласува и ќе  „молчи“ наредните четири години, сè додека трае реновирањето на Британскиот парламент.Чеканите што го …

Сè до 2021 година нема да се слуша најпрепознатливиот звук во Лондон Прочитај повеќе »

(ВИДЕО) Слушнале звук кој доаѓа од водоводната цевка и почнале да копаат

Семејство од Мичиген, градело куќа, кога во близина на плацот од водоводната цевка се слушнал необичен звук. Звукот многу потсетувал на детски плач, но цевката …

(ВИДЕО) Слушнале звук кој доаѓа од водоводната цевка и почнале да копаат Прочитај повеќе »

Scroll to Top