Кајли Миног го најави новиот албум

By

Поминаа четири години од последниот албум на пејачката Кајли Миног. Сега таа со песната “Dancing” го најави својот 14-ти албум под името “Golden”.

Кајли минатата година најви дека не очекува албум полн со интересни хитови. Но, исто така најави и дека ќе пее и за скршено срце.

Таа ќе има соработа и со пејачот Роби Вилијамс, со кој во 2000 година го сними хитот “Kids”.

Ќе ви се допадне