Секс во панделка за Валентајн

Изненадете ја партнерката роматично и машки. Сè што треба да направите е да врзете црвена панделка на пенисот. Имајте при рака шише црвено вино.

Дозволете ѝ на партнерката да ја одврзе панделката. Најдобро би било да сте во ерекција тогаш, ама ако не сте , нека се потруди со орален секс. Со виното дајте му важност и на Св.Трифун… секс-позата за која ќе се решите и не е толку важна, ако на крај и двајцата доживеете оргазам. Уживајте.

Scroll to Top