(Видео) Три роботи ја накитија елката за вработените во компанија во Бостон

Вработени од компанија во Бостон, „Бостон Динамикс“, направија три роботи кои им ја накитија елката за Нова година и Божиќ.

„Немојте да го правите ова по дома. Роботите ги управуваат само професионалци“, напишаа тие на божиќната честитка откако едниот од нив на крајот падна на земја.

На почетокот двата рботи се наместија за да третиот може да застане на нив. Откако го дигнаа во воздух, тој го накити врвот, но на крајот падна.

Scroll to Top