Гласноговорник на фармацевтска компанија тајно снимен кога вели дека вакцините предизвикуваат аутизам

By

Гласноговорникот на една голема фармацевтска компанија, Пол Офит, познат во јавноста по говорите во кои вели дека вакцините се безбедни, тајно е снимен кога признава дека вакцините предизвикуваат аутизам.

dobivaj vesti na viber

Поради тоа, сега мејнстрим-медиумите имаат гризење на совеста да ги објават неговите говори во најновите извештаи поврзани со медицината.

Тој има удобен живот работејќи како педијатар специјализиран за инфективни болести, а во исто време е и експерт за вакцини работејќи за фармацевтските компании и спроведувајќи ја нивната пропаганда.

Експерт? Поточниот израз би бил трговец.

Тој е познат по побивањето на секоја изјава што е против вакцините и одбива да молчи за најпрофитабилната линија на фармацевтските производи – вакцините. Познат е по својата изјава дека е сосема безбедно децата да примат и 1.000 вакцини одеднаш.

Но, сега имаме тајна снимка во која го открива своето мислење за врската меѓу аутизмот и вакцините.

Гледајте и уверете се самите од видеото подолу.

Големите фармацевтски компании и нивните гласноговорници ја лажеа јавноста. Тие ги имаат купено мејнстрим-медиумите, кои се однесуваат како бесни кучиња кон оние што одбиваат да се вакцинираат.

Не потценувајте ја моќта на мејнстрим-медиумите и нивната способност јавно да ги понижат луѓето. Луѓето се исплашени кога мора да работат против мислењето на мејнстрим-медиумите.

Тврдејќи дека ММР-вакцините не предизвикуваат аутизам, мејнстрим-медиумите ве доведуваат во заблуда. Како што тоа го направи Пол Офит и како што признава во видеото, односот меѓу ММР-вакцината и аутизмот не е докрај утврден.

Ќе ви се допадне