Јасновидец предвидува, Третата светска војна ќе почне на 13 мај

By

Според јасновидецот Хорасио Вијегас, кој точно предвиде дека Доналд Трамп ќе ја нападне Сирија, Третата светска војна ќе започне на 13 мај оваа година, пишува „Дејли мирор”.

„Вијегас сам се прогласи за светец на Бога“, пишува „Дејли мирор“.

Тој уште во 2015 година прорече дека Доналд Трамп ќе стане новиот претседател на САД. Но уште тогаш додаде: „Милијардерот ‘крал на Илуминатите’, ќе го воведе светот во Трета светска војна“, стои во текстот.

„Тоа ќе се случи на 13 мај оваа година, кога се навршуваат 101 години од првото појавување на Света Богородица од Фатима на 13 мај 1917 година во Португалија. Тогаш мајката на Христос предупреди дека ако Русија не биде вратена кон верата, Бог ќе ја искористи земјата за да предизвика многу беди во светот“.

Оттука Вијегас заклучува дека Третата светска војна ќе започне еден век подоцна, на 13 мај, а дека ќе заврши на 13 октомври 2018 година, пишува реномираниот весник.

Ќе ви се допадне