Капиталистички заговор – Вистината за масонско-илуминатската елита

By

Капиталистичкиот заговор е документарен филм од 1973 година на Едвард Грифин за масонско-илуминатската елита која ги контролира производството на пари, светскиот монетарен систем, светската влада и корпорација, војската, медиумите, образовниот систем.

Сака да го контролира целиот свет со цел создавање светска влада, односно нов светски поредок.

„Принципот на заговор има доминантна улога во целокупната човечка историја. И покрај очигледните траги на дејствување, заговорот е вчудовидувачки за голем број луѓе, кои со потсмев гледаат на можноста и денеска да постојат заговори.

Ќе ви се допадне

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai Episode 13 at website https://animeplanet.cc gosu anime planet

TONIKAWA: Over the Moon For You (https://animeflix.nl/m/deq0) Episode 12 at website https://animeflix.nl. See more animeflix one piece