Меѓународната вселенска станица улови НЛО над Северна Кореја

Теоретичарите на загвор, веднаш кренаа прашина по забележувањето на објект во вид на НЛО, како лета на воздушниот простор на Северна Кореја.

Голем број на гледачи на ова видео, го следеа во живо, снимено од Интернационалната Вселенска Станица (ISS), и голем број од нив тврдат дека станува збор за УФО објект.

Видеото кое било постирани на каналот на Јутјуб за заговори, „УФО манија“, открива светол објект кој е зумиран над земјата на Северна Кореја.

На видеото има нешто што изгледа како бел објект кој бил снимен како лета над земјата.

Во видеото се вели: „Неидентификуван објект влезе во горниот дел на атмосферата над Северна Кореја“.

„Објектот бил снимен со камера инсталирана на Меѓународната вселенска станица“.

Видеото, некои веруваат дека е УФО, додека други сметаат дека е некое воено летало.

Некои пак се убедени во автентичноста на истото.

Еден од гледачите Френк Мкракен, изјавил: „Не мислам дека ова е авион. Нема авион за кој сум слушнал или видел, а да изгледа вака. Кој знае?“.

Друга личност, onigk12, додал: „Очигледно е дека станува збор за УФО, затоа што не е идентификуван летачки објект, но мислам дека може да е и ракетен тест“.

Како и да е други велат дека постојат повеќе природни објаснување за мистериозни набљудувања, тврдејќи дека веројатно може да станува збор и за рефлекција од Сонцето.

 

 

Scroll to Top