НАСА со сателитски снимки докажа дека ураганот Ирма е проектиран од страна на човекот – ХААРП

By

Доказот стигна од НАСА, а го прикажува она од што сите се плашевме. Во моментот екстерните урагани во САД се резултат на вештачка манипулација со времето.

dobivaj vesti na viber

Патрик Роди, експерт за геоинжинеринг, ја откри најновата сателитска снимка на НАСА и чудните аномалии во врска со ураганите Харви и Ирма.

Тој откри дека неговите налози се судираат со наводите на другите научници кои тврдат дека ХАРП-системот е одговорен за неодамнешните урагани во светот.

Неодамна објавивме и текст во кој светски познатиот физичар доктор Мичио Каку тврди дека ураганите се проектирани од страна на човекот како резултат на владината модификација на времето во која од небото се прска со наночестички, а потоа со употреба на ласери се активираат бурите.

Во ова видео може да се видат и брановити облаци слични на магла и може лесно да се препознаат на сателитските снимки, особено околу неодамнешните урагани.

Погледнете ја анализата:

Ќе ви се допадне