Поранешен пилот отворено зборува за запрашувањето на небото

By

Ако луѓето во себе не го разбудат внатрешниот воен дух, ќе бидеме уништени! Ова го сметаат заговорниците кои постојано нагласуваат за опасните хемикалии кои се испуштаат низ небото, познати како хемитрејлс. Многупати луѓето имале можност да просведочат на долгите бели и често вмрежани траги на небото. Иако се обидуваат да не убедат дека тие траги се настанати од авионите, сепак тоа и не е баш така. Вистината е дека авионите оставаат траги, но тие се разликуваат од трагите кои ги гледаме денес.

dobivaj vesti na viber

Обичните кондензациски траги исчезнуваат по неколку минути, додека трагите на кои можеме да просведочиме денеска остануваат на небото по цели денови, а се распрскуваат низ небото и се претвораат во облаци. Природните облаци се помалку ги гледаме на небото.

Станува збор за хемитрејлс, односно хемиски траги кои од светските влади се признати во повеќе наврати, преку јавно објавени документи на нивните службени страници. За нив нормално се разговара внатре во светските организации, но клучната улога во заблудата кај луѓето, кога се хемитрејлсво прашање ја имаат медиумите, кој и покрај големиот број на признанија достапни до сите луѓе, како да се платени за да го перат мозокот на населението.

Тие ги негираат ваквите траги како отрови, па денеска постојат многу луѓе кои при здрави очи не веруваат дека некој помоќен од нив, би можел да го труе човекот и планетата Земја.

Тие не знаат зошто некој тоа би го правел, иако сите тие луѓе кои учествуваат во тајните и јавни пректи на „труење“ на човекот јавно говорат за депопулацијата и се залагаат за истата. Тие јавно говорат за тоа дека луѓето треба да се убијат се со цел да има мир на земјата. Во исто време на луѓето им се испуштаат големи количини на отрови секој ден, манипулирајќи со човекот и нашата планета. Иако веќе медиумите имаат објавено за мислења од страна на голем број на пилоти, сега јавно уште еден од нив се одлучил да проговори и да се бори против геоинженерингот.

„Моето име е Вилем Фелдерхоф и како поранешен комерцијален пилот, прашањето за геоинжинерингот и модифицирањето на времето го има привлечено целото мое внимание. Ми требаше некое време за да сфатам дека нешто не е во ред. И самиот го следев небото, но едноставно не размислував за тоа што се случува, се до 2009 година, кога ми пристигна мејл од еден пријател, кој од мене како пилот, побара да погледнам и размислам што се случува со авионите и трагите кои ги оставаат тие над нашите глави. Тогаш размислив и му реков дека од моја перспектива, пилот со повеќе од 10.000 часа летови, како и целото мое техничко знаење за комерцијалните авиони, сигурен сум дека таквите програми со хемиско запрашување постојат.

Од тој момент почнав да истражувам, промислувам, како и да го следам небото со отворен ум. Не ми требаше многу време да сватам што навистина се случува. Бев шокиран, но не поради тоа што не запрашуваат, туку поради фактот дека досега не дошло до поголемо истражување на пилотите и метеоролозите чија работа е да анализираат, истражуваат и да ги предвидуваат временските појави, како и формирањето на облаците и нивната структура и динамика.

Но, од друга страна, со оглед на мојата историја на информатор, затоа што десет години се борев против труењето на воздухопловната индустрија и отровниот зрак во самите авиони, бев запознаен со динамиката и механизмната реакција, па не бев премногу изненаден. Голем број на пилоти имаат огромно его и стравуваат од тоа да не бидат означени како теоретичари на заговор.

Разликата помеѓу хемитрејлс и контралис е толку очигледна што е невозможно еден искусен пилот ги поистоветува едното со друго. Кондензациската трага на небото не останува повеќе од минута. Но, тоа што го гледаме денеска на небото, тоа не е нормално и природно и тоа одговорно го тврдам, затоа што тие траги кои ги оставаат комерцијалните авиони кои и самиот ги имам управувано со години, немаат врска со трагите кои го преплавуваат целото небо. Тие оставаат вештачка димна завеса на небото како и неприродни облаци кои ги гледаме секојдневно.

 

 

Мислам дека секој кој темелно ќе го истражи овој поим на геоинжнеринг, ја разбира непосредната закана за иднината на човештвото и самиот опстанок на планетата. Проблемот е во тоа што јавноста не знае ништо за тоа, иако апсолутно се е достапно.

Милијарди луѓе немаат поим за програмата на геоинженерингот кој се употребува без никакво затскривање. Тоа нема врска со теориите на заговор, туку само со неинформираноста на човекот. Разбирајќи го тој факт, сваќам дека доколку луѓето во себе не го разбудат воениот дух, ние ќе бидеме уништени. Треба да делуваме за да го спречиме ова лудило.

Станува збор за повеќедимензионална војна која во моментов се одвива против човештвото и мајката Земја. Геоинженерингот е мултислоевито оружје за масовно уништување, а ние се наоѓаме во воен период за кој никој не е свесен. И не само тоа, проектите на геоинжинерингот како и модификациите на времето се користат за да се добие овластување да се создаде цврста рамка за формирање на единствена светска влада.

Добрата вест е дека психопатите кои се на власт се во паника и тоа е причината поради која тие својот план го префрлаат во петта брзина. Поради тоа реалноста на нивните патетични програми стана непосредно видлива за секој кој е подготвен да ја види.

Другата работа е дека таквите луѓе за жал ги има во мал број, затоа што повеќето од нив веќе им се испрани мозоците. Моменталниот пораст на високо токсичната програма на геоинжинеринг и модификациите на времето треба да резултираат со поттикнување на глобалното будење за тоа што навистина се случува.

Како што навел архитектот на Новиот светски поредок Збигниев Брезински – Ова глобално политичко будење е најголемата закана на глобалните структури на моќ и нивниот луд план кон полниот спектар на доминација над светот. Глобалното будење не само што дава можност за заштита од тие маѓепсани напади, туку не тера на итни акции за да го запреме ова лудило. Мораме да сватиме дека геоинжинерингот претставува закана по националната и меѓународната безбедност. Покривачот со високо токсичен геоинжењеринг, аеросол се распрашува ширум светот, преку копната и океаните и тоа е она што морате самите да го откриете. Луѓето многу често ме прашуваат што можеме да направиме по тоа прашање. Едноставно е. Направете истражување колку што можете, станете свесни и тоа што е најважно делувајте“ вели Брезински.

 

Ќе ви се допадне