Пратеник „растури“ во Европскиот парламент со вистината што е забранета за јавноста

Неговите изјави се цензурирани затоа што вистината не е допуштена во јавност!

За него малку се пишува, иако неговите изјави ги разбудија сите духови во Европскиот парламент. Тој е поранешен застапник, а поранешен е затоа што го изговорил тоа што никој не се осмелува, вистината која не смеела и не можела да допре до луѓето поради цензура на медиумите.

Тој е Ник Грифин, поранешен пратеник на Британската национална партија, кој јасно изјави дека во моментов се врши геноцид врз европските народи.

Го спомена и Ричард Калергиј (Richard Kalergija), еден од основачите на ЕУ кој го измислил етноцидот над европските народи  со мешање на небелите луѓе кога го создавал проектот на Европската Унија.

Грифин предупреди на она што дел од светските медиуми го кријат, а тоа е фактот дека масовните населувања во Европа денес се одамна измислени и дека тоа е план кој сега треба да се оствари.

Мораме да бидеме свесни дека „една капиталистичка алијанса на левичари свесно и неуморно работи на тоа со мешање на европските народи буквално да направи ремонт на некои од државите, сè до нивно целосно исчезнување од овие простори“.

Додаде дека криминалната елита го крие овој проект со разни мантри како, имигранти, бегалци, нација за пополнување на популација и така натаму.

Уште една работа поради која Европскиот парламент е шокиран е изјавата на Грифин дека еден ден сите кои го прикриваат тоа злосторство над христијанските народи во Европа ќе се најдат на обвинителна клупа затоа што се виновни за геноцид.