Разоткриен планот на Обединетите Нации со кои Американците ќе ги претвори во сиромашни граѓани

By

Ако сте помислиле дека „Агендата 21 е лоша, почекајте додека не видите што е тоа што ОН го испланирало досега.

ОН сака да спроведе закон, со кој ќе влезе во нашето соседство и нашите животи.

Овие закони ќе воведат задолжителната вакцина, ќе направат ГМО храната да се рангира како органската, ќе го озаконат глобалното законодавство за јаглен и уште многу други глобални закони, со кои уште повеќе ќе се зголеми сиромаштијата…

Додека народот се забавува со изборните кампањи кои се претворија во глобален циркус и кои се подолго трајат, додека сите се забавуваат со Покемони или „Биг Брадер“, и разни телевизиски шоуа, Обединетите Нации полека ја туркаат својата агенда.

На дневен ред на ОН, е да го уништи Западот, и тој план прочури во јавноста.

Алекс Џонс има свое излагање за ова:

Ќе ви се допадне